Amcsi motorok

Mekkora királyság a Teutul családról szóló dráma, az Amcsi motorok ! Szerencsére a Discovery Channel napról napra műsorra tűzi az Egyesült ?llamok leghíresebb, egyedi choppereket gyártó családjának viszályait, sikereit is. Persze a kétkerekűeké a főszerep, így gyorsan suhanjatok el a néhány hete már 100%-os kapacitással üzemelő Discovery Channel internetes portálra és szavazzatok a szombat esti programok közül a Teutul család kalandjaira. Garantáltan nem fogjátok megbánni. Hogy mi is ez a sorozat valójában?

Ez a kultuszsorozat nyomon követi az apából és fiából álló csapat hétköznapi feszültségeit, eszmecseréit és sikereit a New Yorktól nyolcvan mérföldre működő Orange County Choppers üzemükben, ahol egyedi tervezésű motorkerékpár-remekeket gyártanak.

Mark Wingett hangalámondásával az Amcsi motorok bemutatja a cégalapító bajuszos és tetovált idősebb Paul Teutul és tehetséges főkonstruktőre, az ifjabb Paul Teutul munkáját. A két férfi ellentétes hozzáállása és duzzogásra való hajlama miatt heves, de szórakoztató eszmecseréknek lehetünk tanúi, amikor látszólag képtelen határidőkre kell elkészíteniük fantasztikus egyedi choppereket.

A sorozat Teutulékat munka közben az üzemükben mutatja be, és tanúi lehetünk több tucat egyedi motorkerékpár előállításának. A legismertebb témachopperek között szerepel a Pókember-motor, a Fekete özvegy pókmotor, a Komancs-motor és a Tűzoltó-motor, amelyet a szeptember 11-i terrortámadás New York City-ben elhunyt tűzoltóinak az emlékére készítettek. A kamera elkíséri őket mindenhová, a magazinok fényképfelvételeire, a motorok vevőinek bemutatására, családi nyaralásokra és az egyedi motorkerékpárok kiállításaira.

Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE