Apróságok

A Warcraft III: Frozen Throne-hoz készülgető, nagyrészt kéthetente érkező hivatalos Blizzard multiplayer térképek közül született egy újabb gyöngyszem: A “Brutal Winter” névre hallgató map a Lordaeron Winter készletből épült, 1v1 vagy 2v2 elleni összecsapást kiszolgáló környezet, amit a többivel akár egyben is letöltve innét tölthetsz le.

A Rayman mindig is a kedvenc platformjátékaim közé tartozott. Nemrégiben Vacakkal együtt ültünk le a Dreamcastos változat elé, amivel kitűnően múlattuk az időt. A PS2-es és PC-s változatokat a GBA követte, most pedig a nextgen-en van a hangsúly. A Rayman 4-ről szinte semmit nem tudni egyelőre, csak a célplatformot (PS3, XB360 és a mai konzolok), amik betámadása 2006-ban esedékes.

Elképesztő a Tycoon játékok sokszínűsége. Ti pl. tudtátok azt, hogy létezik egy Mall Tycoon nevezetű csoda, ami valójában egy bevásárlóközpont szimulátor? A most bejelentett harmadik (!) rész trendi üzleteket, vendéglőket, játéktermeket, szórakoztató központokat és multiplexeket építgető okossága PC célorientált, 3D-s képi világot idéző alkotás, amely valamikor a jövő évben jelenik meg. Elképesztő ! (Bővebb infók a Worthplaying-on érhetőek el )

Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE