Áramköri győzelem

Elektromos hálózatok I.

Tyűha. Hosszas harc volt, de végül sikerült győzedelmeskednem az Elektromos Hálózatok első- és másodrendű típusfeladatai felett. Ez volt már a harmadik szemeszter a Pannon Egyetemre keresztelt VENK-en, hogy nekifutottam a mérnöki szakom egyik legnehezebb tárgyának, de sikerült! Megkönnyebbültem. Sok múlott rajta: ha most is kudarcot vallok, mentetetlenné vált volna egy újabb év csúszás a diplomáig. Ez azonban még csak a harc fele: Irányítási algoritmusok, Irányítástechnika, Elektromos Hálózatok II, Digitális jelfeldolgozás… mind-mind részei egy olyan vidámparknak, amit az életben soha nem fogok élvezni az egyetemi évek után. Sebaj, sok szemetet (jobbára csak azt) tanítanak az egyetemen – az ember feje pediglen nem szemetesláda, hogy mindent befogadjon. Kénytelen-kelletlen vagy szelektálni és olykor nagyokat nyelni, ha papírt akarsz a feneked alá. Azért a helyzet komolyságát a hirdetőfalon sorakozó eredmény táblázata is mutatja: hetven emberből csupán kilenc érte el a kettes szintet…

A május 22.-ei vizsgaidőszak kezdetig már csak egy komolyabb megmérettetés van hátra: a Számítógép Architektúrák II-t még valahogy be kellene billentenem a kettes (vagy annál nagyobb) állapotba, hogy nekiugorhassak a két szigorlatnak. Hosszú az út, de ennek a parázós-idegeskedős egy hét eredményének köszönhetően újra erőre kaptam. Szükség lesz rá.

2
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
StingerKisvacak Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Kisvacak
Vendég
Kisvacak

Stingike!

Nagyon örülök én is a sikerednek, de annak még jobban, hogy visszakaptalak! 🙂
Remélem a többi genya tárgyad is sikeül még ebben a félévben.

Pusszancska

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE