Awesome, Garrus! [ME Cosplay]

Az utóbbi időben gombamód elszaporodott a Mass Effect unverzumához kapcsolódó Cosplay bemutatók száma, ám tegnap valami egészen egyedi és látványos alkotás került napvilágra a rajongóknak köszönhetően. A Cosplay Spotlight: Garrus Vakarian [@ ripten online] cikkében debütált eredmény több, mint elképesztő: az utolsó szilánkig lemásolt Turian mesterlövész páncélzata, és maszkja tetőtől-talpig mestermunka. A nemrégiben megjelent Lair of the Shadow Broker DLC árnyékában felcseperedett öltözet bár a szeptember elején megrendezett PAX Prime 2010-re készült, több hónapnyi kemény és elszánt munkát tudhat maga mögött.

A Turian arcot takaró maszk már önmagában mestermunka, de itt csak egy a sok közül: az apró kiegészítők is hihetetlen megvalósítást kaptak, a fejre erősíthető célpont-szkenner például kék LED megvilágításban tündököl, akárcsak Mass Effect 2-beli változata. A páncél is maga a tökély, a horzsolásokkal, sérülésekkel égésekkel [lásd: Archangel misszió @ Omega] és kopásokkal tarkított öltözet valami hihetetlenül adja vissza a játék hangulatát. No offense, de messze ez a legjobb Mass Effect cosplay ami napvilágra került, ammnra és társai joggal lehetnek büszkék a projektjükre. Kudos.

További fotók @ RipTen Cosplay Spotlight: Garrus Vakarian]

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x