Bealvós nappalok

Napok óta ül a rossz idő a nyakunkon. Kissé már unalmas ezt hangoztatni, de kénytelen vagyok: a borongós nappalok ráülnek az emberre akarattól függően… A VENK falai közt is kissé unalmas az élet, de szerencsére volt egy hétvégém, amin belemerülhettem a videojáték-zsurnalizmus szempontjából az idei év egyik legmeghatározóbb rendezvényének forgatagába. Mára elmondhatom, túl vagyok a TGS (Tokyo Game Show)-en. (Akinek esetleg nem ismerős: a TGS a Los Angeles-i Games Convention Centerben éves rendszerességgel lezajló E3-hoz (Electronic Entertainment Expo) hasonlatos, de itt nem a világ, hanem leginkább a Japán és a számukra fejlesztett (majd később a világ nyugati felére is átkerülő) szórakoztató iparé a főszerep.)

Ahogy olvasom az internetes hírportálokat, a japán vezetőség feleslegesen aggódott a szigetországban lezajló, mellesleg világhírű szórakoztató szoftver-hardver kiállítás sikertelensége miatt, ugyanis az idei TGS minden eddiginél sikeresebb volt. Megtörténtek a nagy bejelentések (gondolj csak a Nintendo Revolution “forradalminak” kikiáltott irányítókarjára) és megint lehet egy jódarabig csámcsogni a napvilágra került, friss játékok press (képek, videók, sajtótájékoztatók, stb.) anyagain. Az IGN letöltési szekciójába felkerült egy remek Nintendo sajtótájékoztató angol kommentárral – ajánlom mindenkinek.

Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE