Burnout Paradise: előrendelés beizzítva!

Burnout Paradise

Nehezen viselem ezt a néhány napot: a Burnout Paradise (ahogy azt sejteni lehetett) kiváló kritikát kapott a gamer szaksajtóban, és mivel jelenleg egyetlen (hivatalos) árkád autóversenyem sincs Xbox 360-ra, kötelezőnek érzem a beszerzését. A (nem) malacperselyemet kifosztva végülis összecsilingeltem az összeget a játékra, és megtettem a szükséges lépéseket is az előrendeléshez. Mivel az EA játékok döntő többségükben nem régiófüggetlenek (sajnos a BP sem az), így a tengerentúli, lényegesen olcsóbb importra is keresztet vethetek – marad tehát az EU-n belüli beszerzés, amelyből megintcsak az angol game.co.uk került ki győztesen, a maga (magyar piachoz képest még mindig) árbarát cédulájával. Az erős forintnak, és a gyengülő fontnak köszönhetően a Burnout Paradise postaköltséggel együtt már 14500 jó magyar Forintért beszerezhető, és beszerzendő.

Tudom, ez a mai világban kicsit sok egy vadonat új, premier-kori játékprogramért, de a videojáték hobbi sohasem volt olcsó mulatság, és különbenis: hosszú hónapok óta nem vettem magamnak játékszoftvert, így itt az ideje, hogy a direkt nextgen Burnoutra gyűjtögetett pénzecskét hasznos dologra fordítsam. Addikt vagyok, na… nálam ez a sorozat jelenti az árkád autóversenyzés alfáját és omegáját. A Paradise minden ízében vérlázítóan gyönyörű, és hangulatos alkotás, így már csak a checkout feletti erőteret kellene legyőznöm az előrendelés véglegesítése előtt. Külön pozitívum pl., hogy a game.co.uk-ról történő vásárláskor egy speciális Xbox Live kódot is kapok majd, amellyel egy, az előrendelők számára készült ajándék autó is letölthetővé válik számomra az internetről.

Cerberus. Humanity first.

Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
Back To Top