E3 in progress

Metroid Prime 3: Corruption

Most, mikor írom ezt a bejegyzést, hajnali 2 óra 18 perc van. Három napja megállás nélkül hírezünk az 576 Online teammal, hogy Magyarországon mindenki a legjobb forrásból értesüljön a legtöbb E3-as újdonságról. Az idei E3 számomra legnagyobb két játéka természetesen az új Nintendo Wii-re készülő Metroid epizód, – amelynek már véglegesített címe van Metroid Prime 3: Corruption néven – és a szintén Wii-s Legend of Zelda: Twilight Princess. Természetesen a felhozatalban több is elnyerte a tetszésem, de valahogy ezeket érzem úgy, hogy igazán közel állnak a szívemhez. Az E3-nak még korántsincs vége: gyertek az 576 Online-ra, ahol mindenről beszámolunk nektek.

ps.: Azért maradtam fennt ilyen sokáig, mert most sikerült csak szerezni nagyfelbontású in-game videókat az új Metroidból és ezeket mindenképp meg akartam nézni. Ti is megleshetitek, csak a fentebbi linkre kell kattintanotok. Stay Tuned, a blog az E3 végezetéig szünetel!

Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE