gamescom[ix] #1 [2010]

Tegnap megnyitotta ajtóit az idei GamesCom, Köln városában. Záporoznak a jobbnál-jobb bejelentések és videóanyagok – úgy terveztem, hogy idén a gameres barátokkal én is kintleszek, de a nagybetűs élet közbeszólt… talán nem is akkora baj, a lényeg így is lecsapódik, hiszen ugyanakkora meglepetést okozott a Mass Effect 2 PS3 portja, mint a várva várt NFS: Hot Pursuit, vagy a Dead Space 2 gameplay. A Halo Reach kihívásait hamarosan megismerhetem (bár ebben semmi új nincs, igaz a multi gameplay nagyon ígéretesen fest), ellenben a Dragon Age 2 jövő márciusi megjelentét roppant közelinek tartom – abszolút váratlan, szerintem sokan egyetértünk abban, hogy a játékot legmerészebb álmainkban is ősz környékére céloztuk be.

Ami még feltűnő így az első napot hátrahagyva, hogy mennyire visszatérőben van a PC-s játékipar: képviselteti magát szinte minden fronton és megint olyan érzése van az embernek, hogy bizony jó PC játékosnak lenni. Érkezőben van a TorchLight 2, az Age of Empires Online, a Heroes of Might & Magic 6, a FEAR3, a Crysis 2, és akkor még a magasztos és űberelhetetlen Blizzard trilógia záró akkordjáról, a Terror Uráról [Diablo 3] még nem is beszéltem… Kell egy jó videókártya, a mozgóképes anyagokat elnézve 🙂

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x