GT Legends “suxxing”

A tegnapi nap megérkezett a következő irományom alapjait képező 10tacle Studios produktum, a GT Legends. Egy PC-re készült DVD-t felölelő autós okosságról van szó, ami telepítéskor megmakacsolta magát a DVD olvasómban és csak nem akart elindulni.

�?tvittem Vacakékhoz, ott a rivjú verzióhoz kötelező harmadik patch file fogott ki rajtam “read error” hibával – mondom magamban ez nem igaz, átkozott PC-s Game.. �?tlovagoltam gyorsan unokaöcsémékhez, ahol “Buky” The Paladin Bálint gyakta éppen halálra az összes WoW-ban lézengő figurát, mialatt én alattomosan lenyúltam a DVD olvasóját 😉 és lááám… meg is oldottam a problémát.
Nem értem, hogy a Review Copy-kat miért írják olyan hulladék alapanyagra, hogy csak válogatott meghajtókban hajlandóak elindulni.
(Szerkesztette:Kisvacak)

Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE