Happy Friday más szemmel

Míg el nem felejtem: ma terveztünk egy aprócska piknikes kiruccanást a helyi csónakázó tóhoz – amolyan kiskosaras, kiülős, beszélgetős formában. Nagyon várom már, szép az idő, jó a kedvem, este még egy bowling is bele fog férni a programba. Amúgyis régen voltunk már – igaz, szerintem marhára gyengusz teljesítményt fogok nyújtani, de hát ez van. Majd lesz jobb is 😉
Valahogy ma eddig minden oké, remélem így is marad, amíg ágyba nem bújunk Vacakkal. Kellemes napot mindenkinek!

3
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
StingerKisvacak Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Kisvacak
Vendég
Kisvacak

Édes, ez szokás szerint nem rajtunk múlott.
És azt is el kell mondanom, hogy nagyon jót társasoztunk, vagy nem? Ja nem, hiszen ez is elmaradt (természetesen nem mi mondtuk le). De akinek nem inge, nem veszi magára, akinek viszont az, nagyon melegen öltözzön fel!

Kisvacak
Vendég
Kisvacak

Szióka!

Sajnos a progik nem jöttek össze, és szokás szerint nem a mi hibánkból. Na de nem baj, lassan már hozzászokunk ahhoz, hogy mindig az utolsó pillanatban mondják vissza, arra hivatkozva, hogy nincs kedvem. Talán majd legközelebb összejön. De ha nem, az sem baj.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE