Segítség, felnőttem! v2.0

Tegnapelőtt Vacakkal úgy döntöttünk, hogy mivel kissé fárasztó volt a meló/suli/munka, ismét videózni fogunk egyet – amolyan simulós, összebújós módon. Nos, a választásunk az Aliasból ismert Jennifer Garner főszereplésével készült Hirtelen 30 (angol címén: 13 going on 30)-ra esett, szerettünk volna egy romantikus vígjátékkal bealtatni a nyugvó napocskát. A történet meglepően hasonlított egy, a korábbiakban Tom Hanks főszereplésével futó filmre Segítség, felnőttem! címmel, ám azért a felállás megsem teljesen ugyanaz.
A 13 évesen a felnőttek csodás lényeknek tűnnek. Jenna sem kíván semmi mást, minthogy végre túlessen a kamaszkoron, és önálló felnőtt lehessen. A csodákkal csak az a baj, hogy néha tényleg megtörténnek. Mire felébred, egy New York-i luxuslakásban találja magát – dekoratív 30 éves, aki egy híres magazin szerkesztője, egy híres sportolóval jár, és híres helyekre keveredik híres emberekkel. A férfiak olyan dolgokat kérnek tőle, amikről még sosem hallott, esténként nem búcsúzhat el az anyjától, és a fehérnemű-fiókjában is olyan furcsa ruhadarabokat talál, melyekről el sem tudja képzelni, mire valók.
Gondolhatjátok, a sztori bonyolódik, mikor feltűnik a gyermekkori barátból szerelemmé avanzsálódott nősülni készülő pasi, aki rendesen felkavarja a dolgokat. A poént nem lövöm le, nézzétek meg ha még nem láttátok – nagyon kellemes.

1
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kisvacak Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Kisvacak
Vendég
Kisvacak

Nagyon bejövős, vigyorgós, egy kicsit romis – szerintem.
De komolyra fordítva a szót: nagyon király volt a film. Ha tehetitek, nézzétek meg. 🙂

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE