Last minute…

Az utolsó pillanatban kaptam a sokkoló hírt, hogy az Elektronikus Kereskedelem című tárgyamból kell beadandót készítenem holnapra. (jókor tudja meg a pap, hogy mikor akasztják 🙂 Semmi gond, az eBay, Vatera és Gameseek internetes áruházakat/aukciós portálokat szemeltem ki a törvényben meghatározott Online jogszabályok szerinti elemzésre. Remélem jól sikerült 🙂 mialatt Vacak a GBA-s Crash Bandicoot Fusion-nal játszogatott, én szépen megírtam a nyolc oldalra rúgó elemzésemet. Senkit nem untatnék vele, inkább azt javaslom: szedjetek le SiD Plugin-t a Winampotokhoz és nosztalgiázzatok egyet a Commodore 64-es zenék tömkelegében.

Most éppen a Chris Hüelsback, Ramiro Vaca duó bámulatos Turrican melódiáit hallgatom. Fantasztikusak.

3
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
StingerKisvacak Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Anonim
Vendég
Anonim

dejó 🙂
És nagyon köszi.

Kisvacak
Vendég
Kisvacak

Sebaj! Azért sikerült jól összehozni a “házi feladatot” 🙂
Ami a Crash-t illeti: imádom! Nagyon bejövős, bár néha meggyűlik a bajom a minijátékokkal. De addig úgysem nyugszom, amíg végig nem játszom. Ez akár azt is jelenti, hogy leköltözik a GBA hozzám? 😉 (Majd meglátjuk)

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE