Metroid Pinball Bundle és egyebek

Ma olvastam, hogy Internetes pletykák szerint az elviekben idén október 24.-én (USA megjelenés) érkező Metroid Pinball a Gamecube-os Metroid Pak-hoz hasonlóan egyedi, Metroid Pinball DS Pak-ban is elérhető lesz. Nem ez lenne az első, hiszen az MP: Hunters – First Hunt promóverziója is elérhető már hasonló formában. Az általam inkább csak bőrlehúzásnak nevezett (egyébként egész kellemesre sikeredett) külsős (Third Party, tehát nem Nintendo, de még csak nem is Retro Studios fejlesztés) Fuse Games produkció speciális Rumble egységgel is el lesz látva, tehát a Nintendo DS GBA slotjába csatlakoztatva érezni fogjuk játék közben a különböző mozgásokat, rezgéseket. Sok, a klasszikus Metroid játékokra jellemző feature-t tartalmaz majd a játék (Screw-attack, Wall-jump, stb.) még a végén egész pofás produktum keveredik belőle 🙂 A Metroid Pinballról remek ízelítőt olvashattok az IGN valamint a Gamespot DS szekcióiban – utóbbiban mozgóképes anyagot is találtok.

Nintendo fronton egyébként igen nagy várakozással teli az idei TGS (Tokyo Game Show), ahol jelenlegi pletykák szerint Satoru Iwata, a Nintendo elnöke végre valahára lerántja a leplet a cég következő generációs konzoljáról, a Nintendo Revolution-ról. Metroid szinten is várhatóak meglepetések, hiszen a fentebb említett Metroid Pinball, a félig mendemondákra épülő Metroid Dread (2D-s hagyományos GBA-szerű scrollozós Metroid Fusion folytatás DS-re) és a legnagyobb durranás, a Metroid Prime 3 Revolution-os is elképzelhető, hogy tiszteletét teszi a kiállításon.

Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE