Metroid Prime: Hunters US végleges fedélterv !

Metroid Prime: Hunters

Rettenetesen közeleg az idei Nintendo DS felhozatal egyik legfincsibb hozományának, a Metroid Prime: Huntersnek a kilövése. Norby kollégával már epekedve várjuk a hatalmas Wi-Fi Connection összecsapásokat Samussal és társaival együtt az Alimbic Cluster (a távoli galaxis adja az új kalandok helyszínét) varázslatos világában. A nagy nap közeledtét mi sem szemlélteti jobban, mint a végleges fedélterv kiszivárgása, amit jó szokásukhoz híven az egyik legnagyobb brit Metroidos “szájt”, a samus.co.uk (lsd. Fanatizmus linkcsoport) szólított magához elsőként. Az alábbi kép a US változatból származik, természetesen az európai és japán boxart eltérő (és a távol-keleti barátaink példánya majd valószínűleg még ennél látványosabb) szépségekkel is rendelkezhet. A friss infócsokor szombat estére kiváló ajándék, várjuk az izgalmas fejleményeket!
Update: a játék többjátékos móduszával kapcsolatosan annyi már biztos infó, hogy egyszerre maximum négyen csaphatunk össze egymással (DM és CTF módokban), legyen az Online Wi-Fi kapcsolat, vagy helyi vezeték nélküli LAN-os móka. A dolog mezei Wi-Fi search és a Friend Code rendszeren keresztül is működik majd, a’la Mario Cart DS és Metroid Prime: Pinball DS. Botokat alkalmazására is lehetőség nyílik, s szerverként az összecsapásokat olyan extrákkal bolondíthatjuk majd meg, mint a Friendly Fire, Weapon Selection és a Radar Visibility képességek ki- és bekapcsolása. Hét multiplayer mód szivárgott ki jelenleg, ezek rendre:

  • Battle: az igazi Deathmatch – állítható idő- és/vagy frag limittel.
  • Survival: alap harci felállás, limitált mennyiségű életszámmal, egyfajta speciális Last Man Standing.
  • Bounty: a feladat a fejvadászok körében ismert Octolith felkutatása, majd visszavitele a bázisba – egy-egy pont jár érte.
  • Defender: ez az UT-ben hasonlatos King of the Hill játékmód. Meg kell keresni a speciális körrel elkerített kerületet és a lehető leghosszabb ideig megvédeni, visszaverni a támadást.
  • Prime Hunter: szintén az UT-ból elkapott multi-móka: egyik játékos Prime Hunter jelzőt visel. Ha valaki a másvilágra küldi, ő lesz a Prime Hunter – a cél természetesen ennek a posztnak a leghosszabb ideig tartó birtoklása.
  • Capture: a híres CTF megtestesülése. Csapatokra osztva lopakodj be az ellenség bázisára, vedd magadhoz az Octolith-et, majd hozd vissza a saját főhadiszállásodra úgy, hogy mindeközben a tied is véded.
  • Nodes: Onslaught mód, ugyancsak az UT-ből. A cél ún. beacon-ok birtoklása, elfoglalása. Minél többet tartasz az irányításod alatt, annál nagyobb az esélye, hogy nyersz.

A maximum négy játékos picit kevésnek tűnik ezekhez a játékmódokhoz, gyaníthatóan a Nintendonál is azon mesterkednek, hogy ez az érték elérje a bűvös nyolcast. Belegondolni is izgalmas, milyen brutális összecsapásokat vívhatnánk nyolcan a Capture játékmódban. Nyamm!

Metroid Prime: Hunters US fedélterv

1
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kisvacak Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Kisvacak
Vendég
Kisvacak

Már én is nagyon várom az újabb epizódot. Bár nem értem magam, soha nem voltam Metroid fan. De a Pinball igazán bejött. Stingie, mit tettél velem??? Ha te is beszerzed a game-t, lehet, hogy egymás kezéből kapkodjuk ki a DS-t? 😉

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE