Munka közeleg

A mai, mellesleg nem túlságosan eseménydús nap után a suliból kellemes email-ek fogadtak itthon. Bear és Uniq kollégáimmal (Playzone, PC Games) egyeztetve kialakult az elkövetkezendő időszak cikkírói anyaga. A listámat elnézve lesz itt nékem mindenféle finomság, ráadásul az 576 Konzolba Martin maestronak is írok jövő hónapra egy kellemes retro szösszenetet – 576 olvasók, készüljetek, nagy durranás lesz, de a részletek maradjanak titokban 😉 Úgy döntöttem, már holnap nekiállok a dolgoknak, nehogy az legyen a vége, hogy feltornyosul az utolsó pillanatban minden, mert annál nincs is rosszabb… Júliusi nyaralásunk alkalmával, még az indulás előtti órákban is a Fantastic Four Xbox-os guide-jával voltam elfoglalva, mialatt a párom mögöttem csomagolta a cuccaimat 🙂 Mondhatom, felemelő érzés volt.
Legnagyobb sajnálatomra nem tudok ma lemenni edzeni: bár már nem kötelező ebben a félévben, mégis le szerettem volna menni – sebaj, holnap reményeink szerint megalakítjuk a Floorball csapatot és rendes ezdés keretein belül amortizálhatjuk le egymást 🙂

Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE