New Alexandria

thumbnail

Vasárnap sikeresen végigmeneteltünk a Halo: Reach kooperatív módozatában. Alig kilenc óra alatt sikerült teljesíteni a tíz misszióból álló hadjáratot Heroic fokozaton – nem mondom, hogy a játék második felében nem a sztori és a záró képsorok megpillantása hajtott minket, hiszen (az utolsó két-három pályán) azért iszonyat izzasztóra sikerült a Brute & Elite párosok elleni harc.

Remember REACH

A félbe szakadt egyjátékos kampányom egyelőre New Alexandria falai között rostokol, de egyedül is végigrohanok majd a Covenant hordák sokaságán, hiszen Noble Six szívszorító, hősies bukása is szükséges azon üzenet megértéséhez, amelyet a Bungie csak a végső akkordok alkalmával tár a szemünk elé. Azt, hogy van élet a halálon túl, és amit néha bizony csak a dicső jelenkor hagyatéka képes megélni, mintegy hálájukat kifejezve a hősök tetteinek. A Halo: Reach a végletek játékává vált a szememben: elszánt, szomorú, fájdalmas, döbbenetes, megrázó, magával ragadó és reményt adó. Megérte rá várni.

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x