next.ge{N}

Starfox Wii

Nextgen Starfox Wii-re? Elképzelhető, ugyanis a Nintendo népszerű, ámde mégis keveset megélt űrodüsszeiája igencsak esélyes lehet a Wii-n való csillogásra. Fox McLoud és lelkes csapatának nextgen lehetőségéről Miyamoto úr rántotta le a leplet, mialatt a Gamefront készített vele interjút. Érdemes módon azzal kezdte a bevezetést, hogy a Wii kontrollerje és az újfajta irányítási metódus tökéletesen fekszik egy ilyen játéknak, másrészt rengetegen vannak, akik Stafox rajongók – a Starfox és Starfox Adventures (bár ez sokkal inkább Zelda-feelinges kalandjáték volt, mint árkád repszim) Gamecube inkarnációi után így nem elképzelhetetlen, hogy újra a ravasz rókák bőrébe bújva mentsük meg a világot. Lehet, hogy az N visszatér a régmúlt platform PR trükkökhöz? Anno az N64 előnyeit (analóg kar, alsó ravasz, Rumble pak és gyönyörű 64 bites grafika) is a Starfox segítségével vezették be a köztudatba (ha nem láttátok volna a legendás Sony-Sega etető Nintendo reklámot, kötelező meglesni, mégpedig ITT!), nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a konzol megint vaskos McLoud prezentációt kapjon.

Nekem speciel nagon tetszik, hogy az N a régi, kissé háttérbe szorult franchise-jait is fel próbálja futtatni (úgyis herótom van már a sok Mario játéktól) annak ellenére, hogy az innovációt és a megújulást hirdeti. Ezt az irányvonalat bizony nem csak a hardver és a technológia, de a játékfelhozatal tekintetében is erőltetnie is kellene, ez az új platformot érintve eddig kb. olyan 50%-ban látszik megvalósulni. Pedig szükség lenne az új hősökre. Titkon azért remélem, hogy az egyre több helyről olvasható (bár az E3 semmiben nem erősítette meg a kósza pletyókat) Kid Icarus nextgen tiszteletét fogja tenni Wii-n, egy görög mitológiát alapul vevő akció/platformjáték igencsak jót tenne a nexgen N felhozatalnak.

2
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
StingerNorby Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Norby
Vendég

Személy szerint nem vagyok nagy híve a Starfox sorozatnak – jónak persze jó, de nem nagyon tud megfogni a téma valamiért -, viszont abban szinte biztos vagyok, hogy a Nintnendo nem fogja kihagyni ezen franchise megtestesülését Wii-n sem. (:

Bár én most már nagyon kipróbálnám a Super Mario Galaxy-t is (Mario overload ide, Mario overload oda), az IGN-en és másutt fel-felbukkanó E3-as videók egyre ínycsiklandozóbbnak hatnak.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE