Nintendo Wi-Fi start novemberben

Hm, egyre jobban kóstolgatom a DS vásárlást. Bár még nem érkezett el az ideje, immáron biztos, hogy nem a PSP-t részesítem előnyben. Persze ebben közrejátszik, hogy a Sony konzoljára nem készül Metroid játék (hálisten’ még csak az kellene 😀 ), de ami még fontosabb: jövő hónapban beindul hivatalosan a Nintendo Wi-Fi Connection névre keresztelt online szolgáltatás, ami nagyon sok újdonságot fog szolgáltatni a DS tulajdonosoknak. A legelső játékok, amik a multiplayer és online ligák, közösségeket támogatni fogják, a Tony Hawk’s American Sk8land, a Mario Kart DS és természetesen a Metroid Prime: Hunters Demoja. (Megjegyezném, hogy az MP:H szinte üvölt a vaskos Online móduszért).

Kapcsolódni a megannyi Nintendo hotspotnál (különböző helyeken elhelyezett terminálok), vagy az otthoni Wi-Fi routereken keresztül (sima DSL, vagy Kábelmodem esetén a Nintendo Wi-Fi USB Connector segítségével) lehet majd. �?llati, itthonról nyomhatom majd a Prime multit a PC-n keresztül ! Csak lenne már 2006 márciusa (ekkor jelenik ugyanis meg az MP: Hunters), győzöm kivárni. Érdekesség, hogy a szolgáltatás teljes mellszélességében támogatja majd a 2006-ban megjelenő Nintendo Revolution is, ráadásul teljesen ingyen (ellentétben pl. a Sony vagy az M$ Live-al.)

Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE