nyűg & Alien Tetralógia

aliens_header.jpg
Ilyen az én formám. Az elmúlt négy napban szinte kizárólag bosszúság ért csak: egyik napról a másikra elszállt a számítógépemben a táp, rá egy délutánra a hangkártya is. Másnap meghúztak az Irányítástechnika vizsgán, ráadásul a tanulás közepette az 576 Konzolos lapzártára is készülnöm kellett öt oldal megírásával. Túléltem – ezt csak Kisvacakomnak köszönhetem, aki mindig újra és újra bátorított a következő napra. Na jó, kicsit talán Ellen Ripley-nek is hálával tartozom, aki visszahozta azt a rég elfeledett érzést, amit egy jó sci-fi horror tud okozni az embernek. Keresztanyám az ötletem jóvoltából hasznos ajándékkal lepett meg, amely hozzájárul az elmúlt napok átvészeléséhez: a fa alatt egy díszdobozos 9 DVD-s Alien Quadrilogy (Alien Tetralógia) lapult. Perfekt, az első filmes DVD-m! Micsoda kiadvány, elképesztő! Bár a magyar feliratot gyártó stúdiót megütlegelném egy keveset – jópár mondat akad az egyes epizódokban, amelynél vagy rosszul van időzítve, vagy egész egyszerűen nincs is lefordítva a párbeszéd. Ennek ellenére ajánlom mindenkinek, kötelező minden sci-fi rajongónak!

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
2 hozzászólás
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
zehy
13 éve

Gratula, ez egy remek kis ajándék! A filmeket imádom, ehhez kétség sem fér, meghatározza az igényes scifi-akció fogalmát rendesen…

Back To Top
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x