“Obi” van Kenobi

Hija, hát megnyitott a nagykanizsai Obi áruház. Az esti tüzijátékot rendesen elmosta az eső, de megnéztem volna azt a sok szerencsétlent is, aki a nagy tömegben képes volt egy 100 Ft-os ingyen OBI műanyag vödörért elmászni. Sebaj, majd ha lecsillapodnak a kedélyek, valószínűleg mi is elnézünk oda – amúgysem volt idő rá, egész délután bennt kuksoltam az egyetemen, hogy olyan butaságokkal tömjék tele a fejem, amit az életben nem fogok használni.

Itthon persze várt a munka: Far Cry Instinct végigjátszás gőzerővel, ugyanis rettenetesen kevés az idő ami rendelkezésre áll… sebaj, bevállaltam, levezetésnek nyomok majd egy laza Nintendo DS-es Castlevania: Dawn of Sorrow előzetest is – csak úgy a rend kedvéért 🙂

Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE