Olvasószoba: A pengék királynője

StarCraft: Queen of the Blades

A nyár számomra legjobb sztorijait, a StarCraft: Tűzkeresztség és a Teremtők Árnyai, illetve az SC Ghost: NOVA regényeket a mai nappal újabb követte: az Alexandrában járva próbaképpen elnéztem a Sci-fi szekcióhoz, hogy vajon kapható-e a sorozat legújabbja, a Szukits Kiadó gondozásában megjelent, és a Tűzkeresztség egyenes folytatásaként tekinthető Pengék Királynője. Kutatok az Alien vs. Predator regények alatt, de csak a StarCraft: NOVA-t látom. Hümm… nehogymár ne legyen, hiszen csak az Ámokfutás a hiánycikk, amely az eredeti trilógia harmadik kötete volt (mellesleg nem is lesz belőle utánnyomás 2008 tavaszáig, a Szukitsnak írt levelemre jött válasz alapján), a Pengék Királynőjét pedig már hetek óta kapni lehet az online shopokban. Legnagyobb örömömre nem is ért kellemetlen meglepetés, találtam vagy négyet is (eldugva, az egyik sarokban, a legalsó polcon… fura látvány volt egy premier kiadványt így eltemetve látni). Boldogan kaptam a kezembe, hogy a NOVA utolsó oldalait kivégezve belevessem magam Jim Raynor és az ex-Sarah Kerrigan párkapcsolat legújabb történetébe.

StarCraft: A pengék királynője

(StarCraft: A pengék királynője. 2007. Szukits Kiadó.)

4
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ZozzyStinger Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Zozzy
Vendég
Zozzy

KÖszönöm, akkor megvan mit kérek karácsonyra:D
.

.

Zozzy
Vendég
Zozzy

Üdv Szings!

régóta tervezem a SC könyvek beszerzését, de nem mertem belevágni, mert nem tudtam, meleket kedllene, és milyen sorrenben megvenne/elolvasnom – itt elsősorban a történeti sorrendre gondolok, hisz utálok bármit is úgy nézni/játszani/olvasni, hogy nem tudom az előzményeket. Ha szépen megkérlek, összeírnád, milyen sorrenben érdemes ezeket elolvasni, illetve mik az egymástól független történetek?

Kösz!

Zozzy

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE