Problémás csomagküldés

Tegnap sikeresen megérkezett Ashley-től a pénz – ő az a fiatalember, aki megnyerte a licitemet eBay-en, és banki átutalással fizetett. Küldte volna másképp is, de sajnos Magyarországról a felkészületlenség és a megbízhatatlanság miatt egyelőre paypal-en keresztül csak küldeni lehet valutát, fogadni nem. Mindenesetre három napba telt, míg megérkezett az összeg és hogy jó pontot szerezzek első eladói aukciómon (eddig csak vásároltam, ez az első saját licitem), rögvest fel akartam adni a csomagot.

Az egész tortúra azzal kezdődött, hogy nem tudtam, hogyan csomagoljam be úgy, hogy minden sérülési lehetőséget kizárjak. Mindig megőriztem a külföldről érkezett dobozokat és csomagolópapírokat, így a védőfólia (ami így kézzel kipattogtatható) nagy segítséget jelentett. Némi utánajárás után kerítettem egy cipősdobozt, amibe a fóliás és újságpapírba bebugyolált Super Metroid-ot beletéve szépen becsomagoltam a sérülékeny pakkot. Majd egy órát szívtunk vele, mire elkészült a kompakt és biztonságos dobozolás – gyorsan nyomtattunk rá egy címlapot és már rohantam is a postára. Itt elkezdődött a kb. 50 perces tortúra, mire ajánlottan (máshogy nem mertem, ennyire megbízhatatlan a rendszer) fel tudtam adni, ráadásul piszok sok pénzt kértek érte. Több, mint 2700 HUF-ba került, pedig nem is kértem légiposta felárat. Vicc az egész… a lényeg, hogy 10-14 nap alatt odaérjen, különben nagyon morci leszek.

2
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
StingerKisvacak Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Kisvacak
Vendég
Kisvacak

Remélem a következő becsomagolásnál azért engem is megemlítesz. Mert ketten is alig bírtunk vele, te meg egyedül szeretnéd learatni a babérokat? Hát ez meg hogyan van??? Bünti lesz ám 😀

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE