Reménysugár

Tegnap a Bluefish Computers szerencsétlenkedésén felhúzva magam (tipikusan a “nem érdekel és sz**** bele” hozzáállás miatt) egy véletlen folytán felhívtam a Szuperinfóban magát hirdető Irodaplusz-t, hogy vajon lehet-e még SuliNET keretein belül eszközöket rendelni. Nem gondoltam volna, hogy ez a cég ilyen “normális” úton el tudja intézni a dolgokat: a srác azonnal (!) megnézte az online rendelési rendszeren keresztül az általam kérdezett termékeket és láss csodát: lesz MSI NX6600 GT-m 🙂

Ez azonban még semmi: megbeszéltük, délután beugrom hozzájuk és letisztázzuk a többi alkatrészt is, így ennek megfelelően az eső közepette besétáltam az üzletbe. Számtalan SuliNET-es termék vett körül, mire elvergődtem a pultig, ahol az ott levő eladósrác barátságosan és készségesen segített mindenben. A szerencse műve (és Vacaké, hogy szorított nekem), hogy pont akkor érkeztem: a rendszerükben épp rögzítettek néhány Abit AN8 Ultra-s alaplapot, amit már jó előre kiszemeltem magamnak, majd mikor lebeszéltük a DVD írót,valamint az időközben 1 GB-ra duzzadt Twinmos RAM-okat, megpillantottam álmaim házát, a Cooler Master Centurion 5-ös példányát (fekete-szürke alumínium ház !) Mivel a SuliNET keretem elfogyott, ezért elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, veszek egyet. Ma letisztáztam a vele kapcsolatos dolgokat, már csak várnom kell… jövő héten, ha minden igaz, minden lefoglalt és a nagyker raktáron levő cuccom megérkezik. Nagyon boldok leszek akkor. A Bluefish-t meg szépen elfelejtem, elegem van a hitegetésből még akkor is, ha nem ők tehetnek róla.

Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE