Super Metroid vs. Super Famicom

A VW bogarat mániákusan imádó SiD a konzolos levlistán külön meglepetéssel rukkolt elő: egyik barátja japánból hazatérve igazi finomságokkal lepte meg, és a csomagban ott lapult egy Super Famicom (gy.k. japán Super Nintendo), valamint egy eredeti dobozos japán verziójú Super Metroid is. A dolog azért is érdekes, mert a doboz feldélterve, sokkal hangulatosabb és látványosabb az európai és amerikai társánál, ráadásul egy konverter segítségével akár játszható is – ugyanis Szabolcs elmondása szerint az angol nyelv opcionális választható új játék kezdetekor.

Ez nagyon hasonlatos a saját, nagydobozos európai (angol PAL) gyűjtői változatomhoz, ahol a játék bár teljesen angol nyelvű, az intro és az endsequence vagy német, vagy francia feliratozással látható CSAK (attól függ, melyiket választjuk az Options menüben)… Összehasonlításképp feltettem két shotot – a bal oldalin SiD maestro becses példánya, a jobbján pedig saját gyűjteményem egyik (bár kissé előnytelen a fotó – a Players’ Guide és a cartridge müanyag fóliában van-, valójában sokkal jobb állapotú) ékessége szerepel.

[Kapcsolódó link: SiD oldala]

Super Metroid japán verzió Super Metroid európai, limitált változat

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x