Transz, izgalom, győzelem!

Nagyon vártam, hogy hazaérjünk a Balcsiról (a nagy igyekezetben otthagytam a videó távirányítóját is), mert Ebay licitre siettem. Szerencsétlenségemre (vagy szerencsémre) nem vettem figyelembe egy héttel ezelőtt, hogy az Ebay órácskája bizony elcsal egy órát a GMT miatt, így annak rendje, s módja szerint le is késtem a nagy eseményt (újfent egy Metroid epizódra fájt a fogam…) Vacak próbált vigasztalni, sikeresen: a következő negyed órában talált SNES-es abszolút ritka “nagydobozos” Super Metroid a maga 72 oldalas A4-es Player’s Guide-jával kirázólagosan gyűjtői és limitált példányszámban kiadott okosság, de hálisten’ viszonylag olcsón az enyém lett.
A boldogságom határtalan, pláne hogy tegnap este Vacakot is belevittem a rosszba… Képletesen persze, hiszen Füles szentélye újabb (mellesleg első Ebay licitje) darabbal gyarapodik, mégpedig egy tünemény ágyneműhuzattal, ami 100%-ban passzol az alapvetően kék szobájához 🙂(Ha a csomagok megérkeznek, teszek fel róluk képeket is azok eredeti formájában, hogy látsszon, milyen egy tisztességesen feladott overseas (értsd: tengerentúli) postai küldemény.)
Sokan kérdezték tőlem, hogy valójában hogyan is működik az Ebay és az idén áprilistól már kis hazánkban is elérhető Paypal internetes fizetés, ezért úgy döntöttem, hogy egy két részes gyorstalpaló útmutatás keretein belül megosztom a tapasztalataimat a nagyérdeművel. A leendő cikk az Irományok között foglal majd helyet, tehát kéretik oda kattintani érte ➡

3
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
BürceeStingerKisvacak Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Bürcee
Tag

próba.

Kisvacak
Vendég
Kisvacak

Hellóka!

Nagyon örülök az újabb Metroidnak. Remélem hamarosan a kezeid között lehet.
Egyébként nem a rosszba vittél bele az eBay által, hanem a jóba. 🙂 Rövidke életem első licitjéről van szó, amit megnyertem 😀 Még meg sem jött a csomag, de már most imádom. Azóta egyre sűrűbben nézegetem az eBay-t. Lehet, hogy mégis elrontottál (egy kicsit)?

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE