UPC: Bandiiii, hol vaaagy? A Nintendóban?

bandi_header.jpg

Persze azért jó dolog is történt az elmúlt pár napban. Amellett, hogy a tárcám folyamatosan kiürül (a használtan vásárolt kocsi bizony csak úgy szakítja a lét, ha javításról van szó), sikerült néhány napot eltölteni a Balatonon, alapot ásni, betonozni és festeni a 42 fokos melegben, vagy pontot tenni a hűvös szobában a Sly Cooper 2 végére (ez utóbbi Vacak érdeme, őt tessék dícsérni érte).

Egyik nap talán drag kolléga tollából olvastam, hogy az UPC új akciót szervez a Stadlbauer és az 576 áruházlánc jóvoltából. Először hinni sem akartam a szememnek, aztán az ügyeletes Szőke-kapitány kábelbarát barátomtól (szevasz, Dude!) megkaptam a hivatalos felvilágosítást. Akarsz egy vadiúj Nintendo DS Lite-ot ingyen? Akkor fizess elő a Chello-ra és máris a tied az egyik a sokszáz iPod fehér masinából! No, hát nekem sem kellett több: mivel keresztanyám hűségnyilatkozata már évek óta határozatlan státuszú, gyorsan felmondtam a “Dolgozónet” csomagot, és egy gyors Online rendeléssel karöltve lecseréltettem egy vadiúj Chello Medium előfizura. Eredmény: Olcsóbb net, majd’ 40 ezres NDS Lite ajándékcsomag+ingyen játékszoftver. Szőke kapitány, csatlakoznék én is a Nintendóhoz! Ha lehetőségetek van rá, éljetek az akcióval! A készülékek gyorsan fogynak és a felajánlás csak a készlet erejéig tart!

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
2 hozzászólás
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
norbysx
norbysx
12 éve

Na, és pont a XV. ker nem volt rajta chelloék “támogatjuk” listáján… szép. :C

Gratula az új nethez! Én is most szenvedek új netkapcsolat varázslásával, de elég nehézkesen mennek a dolgok.

Back To Top
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x