Warez? Ugyan már…

Tele a hócipőm a warez-zal. Még szerencse, hogy csak kevés közöm van hozzá (PC-t nem érintve, természetesen) – csak szívás van vele. Most pl. a Gameboy Advance SP-mhez vett Flash Linker csinálta a fesztivált. Ez egy olyan ketyere, amit összekötve a PC-vel egy USB-s Linker segítségével a netről letöltött (vagy saját cartridge-ról ledumpolt) GBA játék rom file-okat tudom felmásolni egy mezei GBA-s flash kártyára. A dolog pikantériája, hogy a Gameboy Advance-re készült játékok vagy hatféle mentési technikát használnak és ma kiderítettem, hogy a drágán vett (pedig még így is a legolcsóbbak közé tartozó) masinám ebből mindössze négyet ismer. Bosszankodásom a rosszul megírt Help és a Guide-ok is tetőzik – hihetetlen, hogy miért nem bírnak összehozni egy épkézláb felhasználói kézikönyvet. Sajnos a maximális kiismerésig vagy 6 óra ment el az életemből – utálom, ha bizonyos dolgokat nekem kell kitalálnom szenvedések árán a rossz dokumentáció miatt. Ha valami ennyibe kerül, miért nem bírnak hozzá legalább egy összecsapott textfile-t írni a fellépő problémákról ?
Szóval ez így csak kb. 80%-os – egyszerűen nem menti el a gép a bizonyos két mentési eljárást használó játékok (még szerencse, hogy ezek vannak kevesebben) állásait a kártyára, miután multi-image-t (tehát több játékot egyszerre) írok fel a linkerrel. EEprom_vxx-es mentések suxx… Vacilálok, hogy eladjam és vegyek valami márkásabbat – sajnos most megint beigazolódott, hogy olcsó húsnak híg a leve…

1
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Bürcee Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Bürcee
Tag

Proba

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE