3. A felújítás fázisai

PrintMegtervezni előre a felújítás részleteit, nem könnyű feladat. A legegyszerűbb talán az, hogy egyenként végignézzük és átgondoljuk, melyek azok az elemek, amelyeket mindenképp javítani/felújítani/cserélni kell. Saját tapasztalatból mondom, hogy a felújítást nem érdemes elkapkodni – szisztematikusan kell haladni, egyszerre egy témakörre koncentrálva. A feladatokat így én az alábbiakra bontottam:

Alapvetően ez a sorrend javasolt, de természetesen gépe válogatja, hogy mivel kell foglalatoskodni. A saját Neo Geo gépem esetében gyakorlatilag mindenhol van teendőm – ne feledjük, hogy egy csillogó, de működésképtelen gép csak porfogónak jó, így először a külsőt, aztán a belsőt kell rendbe hozni. Így tettem én is: elsőnek a sasszé fa alkatrészeit, majd a képcsőelektronikát véstem fel, ezzel pedig el is kezdődött a felújítás első komoly feladata.

0 0 vote
Article Rating
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x