Metroid Prime: Hunters csemegéző

A Nintendo Metroid-szekciója villámsebesen tornászta fel Online főhadiszállására a hátrahagyott Metroid Prime: Hunters információkat. Habár a Nintendo DS-re érkező, mellesleg (a Wi-Fi multiplayer támogatás miatt) jövő tavaszra csúszó produktumról egy-két pletyka már napvilágot látott, a kiadó most igyekszik a kétes kérdéseket is eloszlatni. A flash alapú oldalon minden megtalálható, amire egy rajongónak szüksége lehet – háttérsztori (ami a jelek szerint megintcsak sejtelmes, és futurisztikus, tagadhatatlan Metroid-illatot áraszt magából), letölthető desktop hátterek, valamint a várva várt hat idegen, eddig soha nem látott fejvadász biográfia (benne: CGI mozgóképes, “állati” animációkkal !). Közülük három neutral (semleges), három pedig evil kasztba tartozik – különböző világok szülöttei, eltérő képességekkel rendelkeznek, de valahogy mégis beleillenek abba a színes kavalkádba, amit egy ilyen franchise szolgáltatni tud.
Nekem így első blikkre Noxus jön be a legjobban, de az idő majd mindent megerősít. Amelyikőtök kicsit járatos az angolban, az mindenképp essen neki a karakter bio-knak és a történetnek – lesznek benne meglepetések 🙂 A galériából pedig rántsátok le a háttereket, pingáljátok ki az oprendszert és mélyüljetek el a videojáték világba ismét visszaköszönő Kenji Yamamoto vitathatatlanul egyik legfelismerhetőbb és legdinamikusabb zenei aláfestésében 😉

ps.: A héten feldobok egy Metroid Prime 3 fejlesztői interjút, amit a Retro Studios srácaival készítettek, valamint egy mindent kiveséző Metroid Prime: Hunters DS fikciót, ami a jelenleg összes fellelhető információra támaszkodva próbálja meg elmesélni, mi is pottyan az ölünkben 2006 márciusában… (az alant elterülő képecskék a hivatalos oldalról származnak).
 
[http://metroidhunters.com

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x