Acer márkaszervíz – tapasztalatok

Acer 5102 nWLMi

Üdv mindenkinek, újra itt. Nem egészen 13 nap alatt visszakaptam az brno-i Acer szervízbe küldött Acer Aspire 5102-es notebookomat, így most nagyon elégedett vagyok – annál is inkább, mivel a fél oldalas hibalistának hála nem szöszöltek a javítással, egy az egyben kicserélték a számítógép alaplapját, amelyet a korábbi BIOS verzió is jól mutat. Nincsen sérülés, karcolás, semmilyen külsérelmi nyom: az egyetlen apróság, amit észrevettem, a billentyűzet takaró habfólia hiánya, amely gyaníthatóan a szállítás/javítás közben tűnt el a gépről. Sebaj, majd szerzek egyet valahonnét, és különben sem lényeges. Ettől eltekintve azonban csillagos ötös az Acer központnak, mert gyorsak és pontosak voltak – én speciel három heti számítógép elvonásra készültem, így a mai délután kellemes meglepetéseket tartogatott.

A hétfői nap amúgy is pozitív volt a csomagok terén: végre megérkezett a Wadarr által gyártott Overcool modding az Xbox 360-hoz (a közbenjárásért köszönhet BlackLord barátomnak), amit már az újragolyózás, jobbanmondva tavaly november óta várok. Végre nem kell szobaventillátorral és lekapott burkolattal hűteni egy-egy izmosabb teszt/végigjátszás meló után a konzolt, mert kikapcsolás után a gyári beépített ventiket tovább járatva képes lesz lehűteni magát. Ollé! Remélem, ezentúl a munkagéppel sem lesz gond többet. (bár a Core-t igazából csak melózásra használom, játszani az Elite-on szoktam.)

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x