blog.relaunch.now.

Kemény tíz hónap telt el azóta, hogy úgy döntöttem, egy időre félreteszem a blogolást. A legfőbb talán az volt, hogy összeborult a redpanda, így beletelt néhány hétbe, míg az adatbázis adatait, és az elmúlt öt év postjait kimentettem. Erre tavaly már nem volt erőm, így gyakorlatilag az elmúlt néhány hétben kezdtem el vele a szabadidőmben foglalkozni. A Galaxy Guide-ért igazán kár lett volna, de nagy szívások árán azért sikerült a táblák helyrehozása, így az eddig megírt fejezetek továbbra is olvashatóak maradtak. Kicsit változtattam a dizájnon, de ez már csak amolyan bevett szokásom, idővel majd kialakul a végleges formája.

Tavaly lezárult egy korszak az életemben, így illdomos volt, hogy a gameTourMix is a múlté legyen. Mostantól Retroid Mania néven futok majd – kevesebb lesz a személyes komment, és több, a retró, ill. a játékipar kurrens generációjával foglalkozó post. Azért egy pillantást a twitter is megérdemel, de a lényeg röviden, és tömören: welcome back, örülök, hogy újra digitalizálódom 🙂

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x