Ebay túra [a sokadik]

ebay_header

Egyre többet csalódok az ebay világában. Valójában nem magával a rendszerrel, hanem sokkal inkább a benne résztvevő eladókkal, és a postai szállítással van gondom. Idestova lassan már két és fél éve használom a világ legnagyobb aukciós áruházát, amely idő alatt bizony volt alkalmam egyet, s mást megtapasztalni. Mégis, még ennyi tranzakcióval a hátam mögött is képes voltam belefutni három olyan aukcióba, amelynek paypal dispute (és claim) lett az eredménye. A három meg nem érkezett terméknek, a válaszra sem méltó eladóknak, vagy a hazánkra sajnos annyira jellemző “lenyúlós” postának köszönhetően pl. Kisvacak ajándéka sem ért ide időben… a pénzemet talán visszakapom, de ettől még csalódott vagyok, mert elszúrták a karácsonyi ajándékozós hangulatot, és a magamnak szánt meglepetést is.

Van egy olyan érzésem, hogy a közeljövőben valamilyen szinten hanyagolni fogom az ebayezést – a gyűjteményem hiányzó darabjai lassan, de biztosan beszerzésre kerülnek, a maradékot pedig későbbre halasztom. Elég volt egy időre, és anyagilag is össze kellene szednem magam végre, ha már a tantárgyaimat teljesítettem, és az államvizsgán kívül semmi másra nincs gondom.

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x