Elite, Premium, vagy HALO 3 LE…

Xbox 350 Elite

Most akkor Elite, vagy Premium, esetleg HALO 3 Limited Edition? Zephyr, vagy Falcon? Nincs olyan szerencsém, hogy az Xbox 360 Elite vásárlásakor 65nm-el gyártott modellt kapjak, ami bírja a strapát. Ha belegondolok, hogy a Spartan Green festés valójában nem is mindig tetszik, a fehér snassz, marad a fekete. Első a harmónia, hamár törekszem a színegyensúlya a többi konzollal (pluszpont: a matt fekete gyönyörű!)

Végülis tökmindegy, a valaha gyártott legótvarabb konstrukciójú konzolba tehetnek akármilyen hűtést (vizet, hűtésmodot, vagy overcoolmod-ot), mindenképp eléri a végzete. Egyszerűen nevetséges ez az egész. Vásárlás szempontjából felesleges várni (max az árcsökkenés miatt), a 3 éves garancia árnyékában totál mindegy, hogy mi van a gép belsejében. Prága után majd gondolkodom… csak felhúzom magam, ha a sok behalt 3 ledes gépre gondolok. Annyi mindent olvas az ember a fórumokon.

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x