Billentyűkoptatás felsőfokon

…éjjel-nappal. Most 0:32 van és még mindig a leadandó anyagomon dolgozom. Sokmindent írtam az elmúlt két hétben, így lesz mit olvasni a virtuális tollamból az egyes kiadványokban. Az október 576 Konzolban meglepetésre lehet számítani: nem árulom el mi a téma, tessék megvenni az újságot és elolvasni, amit Martin apóval kitaláltunk ettől a hónaptól kezdve 🙂

Most kicsit visszaveszek a tempóból és megint lesz időm blogolni – sokszor van bűntudatom amiatt, hogy nem írok minden nap az oldalra, de azért kicsit vígasztalom is magam azzal, hogy még az elején kijelentettem, nem biztos, hogy minden nap lesz upgrade.

Eldöntöttem: megválok a ritkaságszámba menő, limitált példányszámos Super Metroid-omtól, így fel is dobtam vaterára, hátha valakit boldoggá tudok tenni vele. Hogy miért, ne kérdezzétek – még magam sem értem, lehet hogy nagyon meg fogom bánni… Ki tudja. Az idő majd mindent igazol.

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x