Collect’em [all]

too_human_header

Az idei évben produkált gyászos játékbeszerzésemet ellensúlyozandó, vásárolgattam ezt-azt ma délelőtt a kedvenc brit webshopjaimból – jobban mondva csak egyből. Nem tudom, mennyien ismeritek a gameplay.co.uk és a shopto.net áruházakat, de kivétel nélkül szinte mindig jobb árakkal dolgoznak, mint az oly’ népszerű game.co.uk. A Play-Asia-féle negatív emlékem még mindig élénken él bennem tavalyról, így külön örültem, hogy mindent egy helyen, ráadásul az EU-ból rendelve tudtam a kosárba pakolni. Bár a kosár tartalmát két részre kellett szedni az 1 kg-os súlyhatár miatt, még így is jócskán megéri onnan vásárolni, mintha itt cammognék be egy szaküzletbe, vagy egyéb helyre.

Mivel két hete kooperatívban legyűrtük a Resident Evil 5-öt, így a tavaly novemberben félretett Lost Planeten kívül jelenleg nincs semmi új játékom, amit érdemben végigjátszhatnék (a Ninja Gaiden II kivételével, de az még hardcore hozzáállással is atomnehéz, így csak lassan haladok vele). Az utóbbi időben ki tudja miért, egyre gyakrabban játszunk 4 playeres kooperatív sportjátékokkal a Classic Xbox-on, ezért úgy döntöttem, hogy a Top Spin 3-al Xbox 360-on is benevezek a Grand Slamre. Elég jól ismerem az első részt, és mivel azóta sem változtattak az alap dolgokon számottevően (leszámítva az irányítás tökéletesítését), bátran bevállaltam ezt az epizódot is. A tenisz azonban csak páros meccsekben az igazi, ezért négy kontroller is szükséges a csapatjátékhoz: mivel már van kettő, így az egyik szintén teniszrajongó barátommal összefogva berendeltem még egy párra valót, hogy a kurrens generációban is kihasználhassuk a négyesben játszható programok előnyeit. Így aztán a többiek is be tudnak majd szállni a sajátjukkal, ha kedvünk szottyan egy esti-éjszakai bajnoksághoz.

too_human_01

Too Human (X360)

Eddig a pillanatig csak az X360 Black Wireless kontroller és a Top Spin 3 volt a számlámon, de ha már külhonból rendelek, gondoltam egyúttal valami akciós okosságot is meg kellene csípnem. Így esett a választás a nevetséges összegekért hajigált Too Humanra, amelyre már régóta fájt a fogam. Bár nem egy csúcskategóriás cucc,  de a 7.5 és 8 pont körüli osztályozás teljesen elfogadható eredmény, és a gamer365-ös kollégáim is elismerően nyilatkoztak róla. Nekem amúgy is bejön ez a neopunk északi legendára épülő futurisztikus hack’n slash, akárcsak az RPG műfaj, szóval biztosan elleszek majd vele a nyári uborkaszezonig. A kontroller (17.98), a Top Spin 3 (14.98) és a Too Human (7.99) alig kóstált 40 fontot a szállítással (2.95) együtt, amely nem tétel egy eredeti wireless 360-as irányítóért és két játékért. [Átszámítva kb. 14.000 HUF] Már csak egy Assassin’s Creedet kell vennem, mert azt nagyon hiányolom a gyűjteményemből. [Bánom, hogy másfél hónapja nem rendeltem belőle, mikor akcióban volt az eredeti kiadás].

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x