Durvul a SEGA vs. Alien párharc

A hónap, vagy talán 2009 eddigi legjobb (és egyben leginkább negatív) hírét olvastam az imént: a SEGA erősen bekeményít a tulajdonában levő Aliens játékjogokkal, és a már két bejelentett adaptáció mellé egy harmadikat is odacsap a rend kedvéért. A trió harmadik tagja ráadásul a zseniális hangulatú Aliens vs. Predator sorozat folytatásaként érkezik majd egy olyan csapat keze által, amely már az első két felvonás megteremtésével letette a névjegyét az asztalra. Nevezetesen a  Rebellionról, és az  Aliens vs. Predator (most már) trilógia harmadik epizódjáról van szó, amelyet továbbra is a franchise saját szemszögű akciójátékait tető alá hozó fejlesztőcsapat ajnároz.

A híren és a hivatalos megerősítésen kívül egyelőre semmi egyéb információ nincs a játékról azt leszámítva, hogy a rettegés utánozhatatlan nagymestereinek legújabb felvonása valamikor 2010 elején veti rá magát a gyanútlan áldozatokra. Az apró üröm a felhőtlen boldogságban: a kiadó a hír nyomatékosításaként átütemezi az Aliens témájú fejlesztéseit, amely sajnos érinti a sokadjára tologatott Gearbox roppant ígéretes Aliens: Colonial Marines FPS-ét is. A cég által kiadott sajtóközleményből ugyanakkor nem derül ki egyértelműen, hogy az Aliens vs. Predator 3 végleges elsőbbséget élvez-e a Colonial Marines, illetve az Obsidian-féle Aliens RPG játékokkal szemben, de a 2009 Q2 megjelenés biztosan eltolódik egy későbbi időpontra. Mozgolódik a Ragadozó, éledezik a Halál, retteg az emberiség: a lehető legjobb körülmények teremtődnek meg hamarosan egy epikus csata lebonyolításához tudván, hogy “az űrben még most sem hallja senki a sikoltásod…”

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x