Hunters PAL? Ugyan, NTSC!

Metroid Prime: Hunters

Nnnaaa… csak sikerült nyélbe ütnöm a Metroid Prime: Hunters import rendelésem 🙂 Áron alul, a leendő európai cédulán fityegő összeg kb. kétharmadáért sikerült egy amerikai előrendelésre rátenni a mancsom (az eBay dugig van tömve az előrendelésekkel). Már csak a Magyar Posta szűk keresztmetszete miatt kell aggódnom, de bebiztosítottam magam egy néhány dolláros Insurance-val (biztosítás) – remélem, ennek ellenére nem lesz semmi gond.

Mellesleg sohasem értettem ezt az eltérő régiók közötti huzavonát: képtelen vagyok elhinni, hogy az európai lokalizáció (értsd: lefordítani az adott programot spanyol, német, olasz és francia nyelvre) miatt egy játék majd’ két és fél hónapos késéssel érkezzen meg az öreg kontinensre. Odafenn meg majd vakarják a fejüket, mikor mindenki az import cégek, vagy alternatív beszerzői források ajánlatait veszi igénybe. a Play-Asia és a Lik-sang is postaköltség átvállalással szórja a Hunters-t szerte a világban, mint ahogy az eBay-en is aukciók százai buzdítanak a “no region protection” és “brand new, factory sealed, fast shipping” szlogenekkel a vásárlásra.

Megteheted, hiszen nincs régiókód, nincs különbség, a játék 100%-ban megegyezik a PAL verzióval – nem is lehetne másképp, hiszen az gátat vetne a Nintendo Wi-Fi Multiplayernek is. A BoxArt ugyanaz, a ViP kód ugyanaz, úgyhogy tegnap este beizzítottam az eBay-t és a Paypallal karöltve ki is csengettem előre az összeget. Persze a Hunters-t elviekben csak ma, vagy holnap dobják postára, ugyanis a március 20. csak elméleti időpont: gyakorlatban még plusz egy-két nap, mire az adott program a boltok és a kereskedők polcaira jut. Sebaj, őszintén remélem, hogy két hét múlva már az Alimbic Clusterben fogom az újonc fejvadászokat móresre tanítani.

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x