I’m Commander Shepard…

Javában zajlik a Comic Con San Diegoban, ahol többek közt a Mass Effect 3 is tiszteletét tette a Bioware standon: a csapat demózta is a játékot, és a rajongók kérdéseire is válaszolt, amelyről sikerült mozgóképes anyagot is találnom a GameTrailers-en (KATT!). A kérdezz-felelek ráadásul a Bioware TV műsorában tovább folytatódik, ahol a tegnap estig leadott Twitter kérdésekre válaszolnak a fejlesztők. Érdemes megnézni, bár valószínűleg az oly’ sokat feltett és meg is szavaztatott “látjuk-e Tali arcát a harmadik epizódban” kérdésre csak jövő tavasszal kapjuk meg a választ (Casey válaszaiból azért dereng egy gyenge igen…)

Mialatt kivégeztem az ME2 utolsó DLC-jét is (SPOILER! – és jogot szolgáltattam arra, hogy a Batarianok még jobban gyűlöljenek minket), felkerültek az első fotók a Mass Effect 3-as Female Shepardtól a facebook-on – lehet szavazni, én az 5-ös szőke mellett tettem le a voksom. 🙂

… és ha már az előző postban további Mass Effect-témájú meglepetések sejlenek a folytatás elérkeztéig, íme a második képregényszéria Hard Cover (keménykötésű) kiadása, amelyből a Bioware Store-on limitált és standard változat is megvásárolható. (Bioware Store-ban elfogyott, keresd az Amazon áruházban!)

A harmadik epizód eljöveteléig egyébként számos olvasnivaló közül választhatnak a rajongók, ha a Mass Effect Univerzumára kíváncsiak: a Mac Walters & Drew Karpshyn duó adta alapkötetek (Ascension, Relevation, Retribution) mellett egy negyedik is várható Deception címmel, a két mini képregény-szériához az Invasion személyében pedig egy harmadik is csatlakozik, amely Aria T’loak körüli bonyodalmakat eleveníti fel.

Kapcsolódó anyagok:

Mass Effect 3 CC Demo walkthrough & info

Bioware TV @ Live

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x