Már megint az Ebay

Bizony, a legutóbbi találkozásunk óta eléggé sokat járkáltunk a világ legnagyobb Online aukciós áruházának virtuális raktárában: ennek hála teljes a Metroid gyűjteményem (elment az eszem: megint rendeltem valamit), még ha ennek kedvéért a korábban is említett Flash Linkertől meg is kellett válnom – nem bánom.
Október 24.-én nagy csinnadrattával megjelent a Nintendo DS-es Metroid Prime: Pinball (katt IDE a hivatalos oldalért), ami végérvényesen tudatosította bennem, hogy: Stinger, neked KELL egy ilyen limitált Metroid Nintendo DS kiadás ! �?gy a legutóbbi havi fizumból elhatároztam, hogy karácsonyra meglepem magam eggyel, mégha a világ túlsó feléről is kell rendelnem!

Hozzászoktam már a dolgokhoz, hogy a hobbim alapköveit alkotó videójátékok és egyéb kütyük hozzájutásához mindig a Föld másik féltekéről kell hozatnom mindent – így történt most is, a fentebb említett ketyere épp Japán import változat lesz. Megtapasztaltam már párszor, hogy ha az embernek kicsit az átlagosnál különlegesebb kívánságai vannak, máris nehézségekbe ütközik még akkor is, ha alkalomadtán a pénz is megvan rá. Ugyanis az efféle masinákhoz kis hazánkban ritkán és kopottasan, vagy egyáltalán nem lehet hozzájutni – nincs mit tenni, marad a rendelés és az aggódás, hogy ne fogják meg a csomagot a vámon 😉 Vacakot is meglepem a szülinapján: már sejti, mit kap tőlem, de az ajcsi csak november 21.-én fog csattanni 😉

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x