Metroid Galaxy Guide – Recenzió

recenzio_header.jpg

Mivel a gameTourMiX elsősorban blog, másodsorban viszont rajongói site, illdomos, hogy elkezdjem felpakolni a Metroid Galaxy Guide tartalmi mondanivalóját. A mai napon megszületett az első, ún. beköszöntő és invitáló oldal Recenzió címmel, amolyan a “mítosztól a valóságig” tartalmi mondanivalóval… A terveim szerint a héten még lesz frissítés, a bevezetőn átrágva magam felmászok arra a bizonyos fára a Galaktikus Szövetség segítségével (vagy inkább Samus Grapple Hookjával ;))

Talán jól haladok majd és a varázslat hatásaként az is kedvet kap a Metroid játékokhoz, aki valójában távolságtartóan kezeli a Nintendo egyik legsikeresebb sorozatát. Kellemes olvasgatást, és: Stay Tuned! – with gameTourMiX.

ps: Norby, E-mail ment, szedd addig össze a gondolataidat 🙂

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
2 hozzászólás
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Nasty
Nasty
15 éve

Hi! Tetszik a cikk és várom a folytatást:)
(Pici hiba: “…mai napig egyike a Nintendo megnépszerűbb játék …”)

Back To Top
2
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x