Morzsák

Moto GP

Természetesen az elmúlt napok sem teltek el érdemi bejelentések nélkül, íme itt egy újabb csokor, amin a hűvös idő ellen hatásos meleg szobában elmélkedtem egy nagyot.

  • Miután a THQ bejelentette, hogy a népszerű MotoGP széria soron következő tagja idén májusban érkezik Xbox360-ra kiderült, hogy a számomra kifejezetten érdektelen Championship Manager 2006 március 31-én kerül a boltok polcaira. Még szerencse, hogy a foci helyett inkább a technikai sportokat kedvelem, mert ha a Fifa sem köt le, ez sem fog.
  • A sok elhullott stúdió mellett szerencsére újak is születnek: szintén a THQ-t éri a megtiszteltetés, hogy jelentsen: a Battlefield 2 R&D-t, valamint a Desert Combatot tető alá hozó Trauma Studios veteránjaiból új hajtás kelt életre Kaos Studios néven, akik rögtön nekiálltak egy 2007-es multiplatform játék összehegesztésének. Remélem, ők nem végzik úgy, mint sok kelet-európai fejlesztőcsapat, akik csak azért nem állnak meg a jég hátán, mert nincs, aki cipelje őket.
  • A Boiling Point: Road to Hell is folytatást ér meg: a latin-Amerika dzsungelében való kalandozásunk ezúttal sem ér véget, a Deep Shadows jóvoltából valamikor idén érkezik a folytatás. Anno egész jól elszórakoztam vele – tisztán emlékszem, a Pc.Games-es debütáló cikkem volt, s a teszteléshez úgy kellett összevadásznom a szükséges hardver alkatrészeket, annyira finnyás volt a jószág.
  • De ha már folytatásnál tartunk: a THQ mégiscsak tovább nyújtja a már igencsak esedékes STALKER masszát: a projekt és a pénzügyi feladatok irányítását átvevő kiadó korábban azt nyilatkozta, a játék akármilyen állapotban is lesz, idén meg fog jelenni. A jelek azonban más mutatnak: a Gamecloud riportjából arra következtethetünk, hogy a vasat még tovább kell ütni, hogy izzó legyen, így 2007 január és március magasságában számíthatunk rá. Ejnye, ne csináljatok már Duke Nukem 4ever-t a STALKER-ből, skacok!
  • A nap meglepetése azonban az EA és a Crytek friss bejelentése volt: az óriáskiadó várva várt FPS-e, a Black mellett a CryENGINE 2-t is csatába akarja küldeni: új PC-s csoda van születőben Crysis munkacímen, s várhatóan a kor minden elérhető speciális effektjére (értsd: vizuális orgazmusra) számíthatunk, ha majd egyszer megjelenik. Úgy legyen, a Crytekben eddig nem csalódtam, remélem ezután sem fogok.
0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

2 Comments
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Callisto
Callisto
18 éve

a boiling pointot eloszor én kaptam, de nekem is annyira szaggatott, hogy vissza kellett adnom. amugy jo lett a cikk 😉
szerintem egyébként elés sovány játék tele hibával, de azért egy misét megér 🙂

Back To Top
2
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x