.ports @ Xbox Live! Arcade

Tuti a Live!: Nem elég, hogy a jelenleg használható legjobb, legstabilabb, legfelhasználóbarátibb online játékos és szórakoztató rendszer, de a frissítéseknek, illetve az igényes kínálatnak köszönhetően a retro-arcade-remake vonalon is mestereien domborít. Az Xbox Live! Arcade szolgáltatás bőséges felhozatalából bárki szabadon választhat és vásárolhat, amennyiben érdeklődik a digitális disztribúció végtermékei iránt – ha pedig a magamfajta “retro freak” mazsolák társaságába tartozik, feltehetően már most is több nagyszerű Arcade cím lapul a konzolja merevlemezén.

Aki veszi a fáradtságot, és átnyálazza az itt-ott bagatel összegért beszerezhető gyöngyszemek kínálatát, olyan sikerjátékok HD újragondolásaival találkozhat, mint a Super Street Fighter II Turbo HD Remix, az Ikaruga, a Duke Nukem 3D, a Streets of Rage, vagy éppen a Double Dragon. A nívós tartalom bővülése már a jövőre is előre vetíthető, a Microsoft ugyanis újabb klasszikusok sorát kívánja a HD érába áthúzni. A Siliconera értesülései szerint hamarosan az SNK klasszikusaként ismert Metal Slug sorozat hetedik epizódja, a Taito-féle handheld kitérőt tett Space Invaders Extreme, illetve a népszerű Arkanoid is beköltözik a Live! Arcade kínálatába.

Bennem speciel a jó öreg R-Type Dimensions (lásd: mellékelt fotók) alcímre hallgató próbálkozása szított kisebb tüzet, így a megfelelő mennyiségű MS pontok elkülönítése után vígan kattintok majd a játék vásárlást elősegítő nyomógombra. Az Irem újragondolása valójában a nagy sikernek örvendő shooter első és második epizódját kalauzolja el a 3D világába (meghagyva a klasszikus látványvilág prezentálásának lehetőségét), amelyhez további szinteket, illetve online kooperatív játékélményt is ígér. Az imént elhangzottak mellett szó esett még a rövidesen érkező King of Fighters XII egyik előzményeként funkcionáló KOF’98 Ultimate Match, és a Meteos Live! átiratairól is, azonban ezeket illetően egyelőre nincs hivatalos álláspont. Száz szónak is egy a vége: az Arcade szolgáltatás tovább nyomul, így a hitelkártyánkon felhalmozódott tartalék elköltése biztosan nem ütközik majd akadályokba.

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x