Rekord a Tallon Overworld-ben

Tallon IVMiután Vacakkal a fél napot végigaludtuk, egy kiadós ebéd (malac és a szokásos újévi káposztás anyag, minusz lencsefőzelék) után valahogy kezébe akadt a DS és addig le nem tette, míg meg nem döntötte a tegnapelőtt elért pontszámomat a Tallon Overworld-ben. Az általa csak “piros” helyszínnek nevezett Tallon IV bolygófelszín a Metroid Prime: Pinball egyik legszebben kivitelezett pályája – igazából se nem könnyű, se nem nehéz, de a millió feletti pontszámért azért produkálni kell. Két nappal ezelőtt 1.700.000 pontot szereztem, ezt feltornászta 2.900.000 körülire – édes, ahogy ilyenkor mindig örül, persze mindketten tisztában vagyunk vele, hogy az idő elteltével folyamatosan feljebb pörgetjük ezt az értéket.

Ma délután nem hagytam magam: eldöntöttem, jócskán túljutok a rekordján… mivel ez a játék nagy koncentrációt és igazi flipper hangulatot igényel, elhelyezkedtem és felkészültem a hosszú játékra: ajtó be, és mindent kikapcsoltam, ami kicsit is zavarhat. Az eredmény: 30 perc alatt valamivel több, mint hét és fél millió pont 🙂 Lehetett volna több is, két labdát az utolsó percekben vesztettem el.

Azt hiszem, negatívan ítéltem meg tavaly tavasszal a Metroid Prime: Pinball bejelentését: szerény véleményem szerint tökéletes választás a DS mellé, Metroid Freak-ként pedig elegendő adag a Metroid Hunters márciusi megjelenéséig. Csak ajánlani tudom. Az alábbiakban egy kis ízelítő gyanánt belinkeltem a játék hivatalos oldalát, valamint a Tallon Overworld-ról és magáról a Tallon IV bolygóról szóló információs tudásbázist is (Wikipedia).

[Kapcsolódó linkek:
Metroid Prime: Pinball hivatalos oldal
Tallon IV enciklopédia (Wiki)]

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

1 Comment
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
1
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x