Revolution technológiai pletyók

Az IGN Nintendo Revolution kommandója megint alaposan körbejárta a nagy N következő generációs masinája körül kialakult terveket – elsősorban techikai fejlettség szempontjából. Nos, nagyon úgy tűnik, hogy a japán óriásnál tényleg teljesen más utakon járnak, mint a konkurens Microsoft és Sony főhadiszálláson és az innovativitás-revolúció párost valójában a játékélményre hegyezik ki. A technikai adatok fényében

– Nagyjából kétszeres Gamecube teljesítmény, tehát CPU/GPU duplázás
– Memóriaméret maximum 104 MB (Gamecube 40 MB + 64 MB bővítés
– A korábban pletykált 12 GB-os speciális lemezek helyett marad a DVD5 és DVD9-es szabványú adathordozó
– Olcsó kilövés olyan 149 USD körüli áron

Metroid Prime 3nyilvánvaló, hogy az újítások a forradalmian új kontroller körül mozognak majd. Mivel a fejlesztői konfigurációk egy felturbózott Gamecube-ból állnak, nagyjából hitelesnek tekinthetőek a fenti specifikációk. Ha megnézzük az Xbox 360 jelenlegi felhozatalát eszembe jut, hogy a Nintendo a Gamecube-val is sokszor művelt csodát (lsd. pl. Metroid Prime, Killer 7, Resident Evil 4 és társai), pedig az is jóval gyengébb a jelenlegi vetélytársainál. Egyszóval a specifikáció sokszor nem minden és a Nintendonál tudják ezt jól. Kíváncsian várom május 9-ét, ahol élőben is bemutatkozik a masina – majd akkor mondok véleményt, de egy biztos: az igazi nagy durranásnak ígérkező Metroid Prime 3 és az új Legend of Zelda miatt már megéri majd beszerezni egyet.

[Kapcsolódó letöltés: Metroid Prime 3 E3-as footage]

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x