TGS 2005

Bizony, már csak néhány óra választ el minket az E3 japáni inkarnációjának (is) nevezett TGS (Tokyo Game Show) megnyitásától. A világ számos pontján várják Satoru Iwata (Nintendo) és Robbie Bach (Micro$oft) sajtótájékoztatóit az idén debütáló Xbox 360-ról és az “állítólag” forradalmi újításokat tartalmazó következő generációs Nintendo masina, a Nintendo Revolution főszereplésével.
Gyaníthatóan a hatalmas távol-keleti és nyugati (főként az adott szegmensre koncentráló) játékfelhozatal mellett ez a két bemutató lesz a fő attrakció, hiszen mindenki arra vár, hogy a jogtalanul legkisebbnek ítélt harmadik fél, a Nintendo felvillantsa végre a várva várt masina technikai és egyéb specifikációit.
Az már bizonyos, hogy nem a hardver, hanem a kontroller lesz a revolúció középpontja: a tervek szerint Mr. Iwata, a Nintendo jelenlegi elnöke beszédében véglegesen lerántja a leplet az irányítóról, amely az elvárások alapján mozgás-rázkódás, nyomás érzékenység detekciót és még ki tudja, milyen eddig még be nem vezetett okosságokat rejt majd magában. �?szintén remélem, hogy nagy sikerük lesz a kiállításon és végre visszaállítják a Nintendo patinás nevének csillogását – sok sikert kívánok nekik hozzá!

A Show néhány órán belül kezdetét veszi, a Gamespot szokás szerint ismét Live stream-et nyomat majd az Expo-ról…

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x