Ami elromolhat…

az rendszerint el is romlik, Murphy örök érvényben levő törvénye szerint. Komolyan mondom, hihetetlen – a 2007-es év a műszaki cuccaimat tekintve ezidáig kész katasztrófa. Január első hetében az egyszer már cserére szorult 7.1-es hangkártyám erősítő kimenete mondta be az unalmast, amit a rá két napra tönkrement (mellesleg épphogy egy éves) tápegységem fejelt meg. Tajtékoztam a dühtől mondván, hogy ilyen nincs… erre néhány nap múlva majdnem elszállt a DVD íróm, elfüstöltek az égők a mennyezeti spotlámpában, és ki kellett cserélnem az asztali lámpát is. A táp javítását remélve 6 hetet vártam az üzletben, mire kijelentették, hogy sajnos teljességgel javíthatatlan – még pótalkatrész beiktatásával is. Ez az én szerencsém: egy hónappal a cseregarancia lejártát követően beadta a derekát, így szó szerint cseszhetem az egészet, nem kötelesek kicserélni. Többet nem veszek méregdrága márkás tápegységet, pont.

Ezt követően lemerült az elem az órámban, elhalálozott az Xboxot és a PC-t összekötő Crosslink kábel (érthetetlen módon, hiszen álló helyzetében hogy mehet gajra valami?), újra eltörött a billentyűzetemen az egyszer már megragasztott csuklótámasz és mit ad isten: tegnap váratlanul az Xbox merevlemeze is kerregni kezdett. Idegbaj /on…

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x