Meetz

méghozzá most hétvégén, újságírói szaktársaim társaságában. A Playzone, PC.Games és Cd.Games hamvaiból újjászülető, és febuár 22-én útjára induló GameMaster magazin összeröffenésre Budapestre utazom. Jó móka lesz, olyan arcokkal találkozhatok, akikkel már együtt dolgozom egy ideje, de még soha nem találkoztunk egymással @ live. Szeretem az ilyen eseményeket: kicsit ki lehet kapcsolni a pörgésből és izgalmas dolgoknak lehetek szemtanúja. Még szerencse, hogy csak ritkán kell BP-re utazni: bőven elég ez a mennyiség egy vidéken felnőtt, más világhoz szokott srácnak. Az útra mellém szegődik a fényképezőgépem is, majd kattogtatok vele serényen… kíváncsi leszek, milyen állapotban lesznek a vonatok, amivel utazom 🙂

A nagy hajtásban azonban arra marad a legkevesebb időm, amit már régóta tervezek: halomban állnak az infók és az ötletek a Metroid Galaxy Guide-al kapcsolatosan, de nem bírok egyről a kettőre jutni: marad a csütörtök-péntek, akkor talán már sikerül olvasható formában felpakolnom őket a blogra. Egész klassz kis gyűjtemény gyűlt össze homebrew és original atwork témájú Metroidos háttérképekből is, de a link ajánlót és az érdekességeket sem hagyom ki. Csak bírjam már végre elkezdeni normálisan.

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x