A megjelenés utózöngéi

mp3c_header.jpg

Nehéz lesz kivárni ezt a néhány hetet (pontosabban két hónapot). Bár elhatároztam, hogy a játék európai megjelenéséig (2007. október 26.) egyetlen videót, képet, trailert, gameplayt, egyszóval semmit nem nézek meg, képtelen voltam ellenállni a gametrailersen található anyagoknak. A Metroid Prime 3: Corruption úgy tűnik, hozza a formáját: a gamespoton kívül kivétel nélkül mindenki 9+ -os pontszámot ajánlott (9.5/10, 9.6/10, 10/10 … ) a játéknak, és az általános vélemények szerint abszolút meg is érdemli – hölgyek-urak, itt a Wii első komoly, igazán hardcore, igazán klasszikus N rajongóknak készített vérbeli, kőkemény Metroidja.

Best Metroid which has been ever made? Absolutely. Stop reading and go buy it.

Ha már a játéknál tartunk: megint felbukkant a 2005-ben napvilágra került, azóta is kósza feltevések alapján létező 2D-s epizód, a Nintendo DS-re fejlesztett Metroid Dread – konkrét infó még mindig nincs, azonban többen felfedezni véltek a Corruptionban egy rejtett utalást, amely egy, a játék által bejárható egyik bolygó távoli bugyrában található számítógép panel szkennelésével került napvilágra: (szabad fordításban: Kísérleti állapot jelentésének frissítése: A Metroid “Dread” projekt közel áll a sikeres befejezéshez.) Hogy ez mit jelent? Valójában semmit, de egy újabb remény a Dread mítosz életben tartásához.

Mi van még? Egy aprócska elrejtett easter egg, egyenesen Satoru Iwata-tól, a Galaktikus szövetség rádióadásában. Hol lelhető fel? Hát persze, hogy Samus űrhajójának kommunikációs központjában!

…végül: a gametrailers srácai amellett, hogy elkészítették a játékból származó, 15 perces videótesztet (nézzétek meg, érdemes – őszintén remélem, hogy a Metroid Prime 3 inspiráló hatással lesz a Wii-re fejlesztők körében is… nextgen? Az. Nagyon.), befejezték a Metroid Retrospective összefoglaló utolsó, ötödik fejezetét is. A teljes anyag letölthető már az oldalról, mondani sem kell MAXIMÁLISAN ajánlott minden Metroid rajongó számára.

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x