Comic art, Shadowbane

Halo's Graphic Novel

Ahogy a Player’s Guide-ok készítése, úgy a hiteles történetekből gyúrt képregénysorozatok is különös vállfaját képezik a videojátékokból készült egyéb szórakoztató termékeknek. Akadnak, amik a sztori előzményeit dolgozzák fel, de készülnek direkt Comic-átiratok is: az Xbox-os Halo-t elkövető Bungie és a Marvel most hasonló fúzión mesterkedik, ugyanis Master Chief galaktikus történetéből képregény készül, méghozzá nem is akármilyen. A Halo’s Graphic Novel kiadvány 2006 nyarán lát napvilágot, képkockáin és történetén pedig olyan nagynevű képregény kreátorok mesterkednek, mint Jean “Moebius” Giraud, Simon Bisley, és Andrew Robinson. Néhány koncepcióterv már fellelhető a Mester kalandjaiból, a Marvel Comics hivatalos oldalán.

Az elmúlt napokban sok olyan érdekes cikket, olvasmányt gyűjtöttem össze, ami a gameTourMiX hasábjait töltötte volna meg – az 500K-s témák mennyisége miatt azonban úgy döntöttem, inkább az ehavi GameMaster-be postolom azokat, de érintőlegesen itt is megemlítem őket – szó lesz a Sega felvásárlási akcióiról (aminek köszönhetően felújított, újradobozolt és újracsomagolt Dreamcastok látnak napvilágot a távol-keleten), a Nintendo cukorbeteg gyermekeket tanító és betegségük tüneteit megismertető Dr. Mario Gamecube-os játékról, a World of Warcraft táblás társasjáték után érkező Starcraft: The Board Game-ról, valamint a hétfőn debütáló Metroid Prime: Hunters kanadai 10.000 CAD összdíjazású versenyről is.

Mindemellett azonban a hét legnagyobb újdonsága az, hogy az Ubisoft ingyenesen elérhetővé és letölthetővé tette a Shadowbane című MMORPG-jét, amit egy fileplanet-es regisztráció után bárki azonnal magához is szólíthat. Bár a grafika kicsit kopottas, és a program felett is eljárt már az idő, mindenképp érdemes próbát tenni vele, ha nem vagy éppen WoW addikt.

Kapcsolódó letöltés: Shadowbane MMORPG]

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x