Donkey Kong 64

Donkey Kong 64 - Nintendo 64Nem tehetek róla, imádom a Donkey Kong főszereplésével készült játékokat. Nem ezeket a dobolós (mellesleg Japánban igen népszerű) ökörségeket (érdeklődőknek: Donkey Konga 2), hanem a klasszikus 80-as és 90-es évekből származóakat. Azt hiszem, a Nintendo igen jó lóra tett, mikor annak idején kitalálta a vagány nyakkendős majomfigurát, hiszen egy olyan világot teremtett meg vele, ami bugyuta, izgalmas és szórakoztató, nem utolsósorban pedig igencsak szeretnivaló. A nem annyira járatosabbak kedvéért: a Silicon Graphics közreműködésével készült három Super Nintendo-s részt minden idők egyik legjobb platformjátékaiként tartják számon. Persze megannyi Nintendo platformon (legyen az Mario Party partijáték vagy pl. bunyós program, mint a Super Smash Bros) feltűnt már, és ez valószínűleg így lesz a közeljövőben is.

Donkey Kong 64Ahogy felnéztem a polcomra rájöttem, hogy a nagy gyűjtőszenvedélyben teljesen elhanyagoltam a Nintendo 64-emet és még egy darab játékom sincs rá – eszembe jutott, mennyi állati game jött ki erre a gépre is, és előkotortam a “Wanted List”-emet a szekrény mélyéről. Úgyis karácsony lesz, gondoltam meglepem magam az első darabbal – aztán jövőre majd a többivel is 🙂 Gyorsan Ebay-ra fel, és megpillantottam a kihagyhatatlan Donkey Kong 64-et, amire gyorsan le is csaptam. Megbízható eladó, 10/10-es játék, ahogy a képen is látszik – tuti vétel, és még a Vacaknak is tetszeni fog. Ez ugyanis egy 3D-s Donkey Kong epizód, ami elképesztő hangulatával még amai napig megállja a helyét a felhozatalban, hiába lesz már lassan a hatodik születésnapja. Találtam néhány remek Videófájlt (nyolc oldalnyit, bár az izgalmasabbak az utolsó lapokon lapulnak), így talán könnyebb elképzelni, miről is van szó 😉

[Kapcsolódó linkek: DK adattár és DK Country]

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

2 Comments
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Kisvacak
Kisvacak
18 éve

Még mindig nem mondtad el, hogy tegnap a nagy virtuális vásárlás előtt miért győzködted magad. Talán azért, mert még nincs jövőre? (Ugyanis volt egy olyan felelőtlen mondatod, hogy idén már nem veszel játékot. De én úúgy tudtam.)

Back To Top
2
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x